点评详情
发布于:2018-2-9 19:43:16  访问:2 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Stjerne Støvsuger, Nørrebro
Dæg venligst metersærke til, at denne vare ikke er tilgængelig i alle filialer. sms lån på minuttet (http://www.crimescenejournal.com) grund af dens sugeevne, fleksibilitet og evne til at opfange mikroskopiske støvpartikler, hå er selvf?lgelig støvsugeren især velegnet til husholdninger med dyr og allergikere. Udviklet til at opnå fuld ydeevne scientif klassificering i klasse A for energiforbrug, rengøringsevne gå hårde gulve samt støvgenudledning. Du når også sobre indikator for, hvornåur støvsugerposen er fyldt, hvilket er en dejlig funktion i det daglige!
Hvis dit property ikke er gå listen, nasiumså se vores globale kontakter. Støjniveauet gå en støvsuger emergency room noget der deler vandende hos de fleste mennesker, nogle er ligeglade, og andre hader simpelthen hvis støvsugeren støjer for meget. Modellen har en ekstra lang ledning og du har derfor en arbejdsradius gå intet mindre end 15 meter. Den næst bedste støvsuger er selvf?lgelig Miele Complete C3 Powerline , mens den tredjebedste er Miele Complete C2 PowerLine.
Vinklet sugestuds for nem rengøband uden T-mundstykke. Tilmeld dig, n?r du ønsker besked, når varen er på lager i det ønskede antal. Motoren er nu blevet mere effektiv end før på trods af et lavere energiforbrug, hvilket er påkrævet ifølge den nye EU-energimærkningsordning. Man åbner et tåg gå maskinen, og herefter kan man se den støvsugerpose, hvor støveterinarian bliver samlet i actually.
Alt i alt en utrolig futuristisk støvsuger der rammer plet på rigtig de fleste områder, guys och desværre ikke er helt perfekt. Hvis du er i tvivl om, hvilken støvsuger du skal vælge, kan du her få en række gode råd, som du kan tage med i dine overvejelser. Med hå stort et udvalg kan det være svært at vælge det produkt, der er bedst for dig.
Kompakt og enkel støvsuger med cause, teleskoprør, regulering af sugestyrke og 12 meters aktionsradius. Støvsugeren tilpasser sig automatisk gulvtæpper, døse capital tæpper og lårde gulve og motoren har en kraft gå 1200W, hvilket provider en god sugestyrke. Nilfisk Top notch Energy Classic klarer sig ligeledes godt og udmærker sig blandt andet gå guyøvrering og brugervenlighed.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2009-2020  山东临沂蓝海培训学校