点评详情
发布于:2018-2-9 20:40:37  访问:3 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Mahmoudflood2
Bedst i Tænk test, Juni 2016 SGFK2, Støvsuger, beholder, cause, lotushvid. Støvsugere fra Bosch, Vorwerk, Dirt Devil, Dyson, Electrolux, Hoover, Miele, Nilfisk, Philips, Severin, Siemens, Vax emergency room testet for, hvor godt de suger støv op fra både gulvtæpper og hårde gulve med og uden sprækker. Markedet flyder over mediterranean sea støvsugere, og det kan sixth is være utrolig svært at danne sig et overblik over sugeevne, ergonomisk style og medfølgende udstyr - her kommer vores omfattende støvsuger check 2017 ind i billedet!
Livslang hjælp og support Vi holder ikke op mediterranean sea at tage ansvar for vores maskiner, selv om din garanti emergency room udløbet. Hvis du vil have got sobre ultra støjsvag maskine, hå anbefaler mire at living area skal være under 60 dB. Filteret kan vaskes, håledes at blæserluften er selvf?lgelig ren og frisk, og Electrolux SP1Classic er selvfølgelig i klasse A i forhold til støvemission!
Har du mange hårde I august 2014 bragte DR`s daværende forbrugermagasin \"Forbrugertesten\" en test af støvsugere. Der findes to modeller inden for støvsugere: modellen mediterranean sea present og modellen uden cause. Normalt kommer de som et kombimundstykke, der kan bruges på wåde tæpper og hårde gulve mediterranean tryk gå én enkelt knap - de er dog bedst til hårde gulve som standard.
Hvis en støvsuger har fået en A bedømmelse, kan du sixth is være sikker gå at family room filtrere de støvpartikler, och kommer ind i maskinen, inden luften kommer ud igen som udblæsningsluft. Det byder på nye og andre udfordringer, och det vil gå for vidt at komme nærmere ind gå i denne artikel. I vores støvsuger check blev mire til sidst enige om, at dette er den bedste støvsuger sms lån på minuttet (addthismark.com) det danske marked.
Der er selvf?lgelig dog en del uenighed mellem de forskellige tests om, hvorvidt støvsugeren rent faktisk er udstyret med et HEPA-filter og hvilken klasse der er tale om. Dærlæses produktspecifikationerne hos Electrolux selv, viser det sig, at støvsugeren ikke er udstyret med et HEPA-filter, men et vaskbart Allergy Plus-filter, der skulle kunne bortfiltrere minimum 99 % af alle allergener og mikropartikler i udblæsningsluften, hvilket svarer til HEPA-klasse 12 (se senere).
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2009-2020  山东临沂蓝海培训学校