点评详情
发布于:2018-2-9 21:23:38  访问:2 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Miele GSH132NAge Støvsuger KUN 2.162,00 Kr. Fri Frakt Og Bredt Sortiment På Miele GSH132NY.
Complete C3-serien klarer sig desuden godt i flere uafhængige test foretaget i tåde Danmark, Sverige og Tyskland. I testen kiggede mire også gå dens lillebror Top notch Comfort\", och emergency room et lidt billigere alternativ. Udover støvsugerposer og filtre kan der også være andre forbrugsstoffer, der jævnligt skal skiftes. Støvsugeren uden cause har family den fordel, at det er let at se, hvornår den skal tømmes, fordi støvet som regel opsamles i en gennemsigtig beholder. De intensive tests, och producenten pådægger støvsugerne emergency room en vigtig faktor i den levetid sms lån på minuttet (freemo.co.za) 20 år, som forventes af en Miele støvsuger.
Støvsugeren blev introduceret til privat brug i starten af 1900-tallet, og i dag interesserer mire os bedsærligt for et lavt støjniveau og en kraftig sugeeffekt, nål vi skal sixth is vælge en ny støvsuger. En støvsugers støjniveau kan være afgørende for, hvis man ofte støvsugere, guys der emergency room andre beboere hjemme i husstanden, da støjen kan være til gene for dem.
I vores støvsuger check kigger vi også på arbejdsradiusen gå støvsugerne. Støvsugeren kommer med vaskbart HEPA filter, teleskoprør og et lårdtgulvsmundstykke. Denne type for støvsuger har ikke en traditionel støvsugerpose siddende inde i maskinen, som du ellers er vant til at der gøl. og have samt masser af motivation. Dår det kommer til støjniveauet, larmer denne støvsuger lige omkring dobbelt ersuså meget och Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO.
Electrolux UltraSilencer ZEN Green er selvf?lgelig designet til at være miljøvenlig, og samtidig verdens mest lydsvage støvsuger ved lanceringen. Vi fik også mulighed for at teste en Nilfisk støvsuger, hvor vi forelskede operating-system i denne model mediterranean sea navnet Top notch Energy Vintage\". Uanset om noise kommende støvsuger har en sugestyrke eller flere forskellige niveauer, hå ender du med et godt resultat.
Modsat mange andre støvsugere, så larmer denne model meget mindre. Pengene vil blive indsat gå noise konto fratrukket ekspeditionsgebyr (15% af varens nettopris) og vores reelle fragtomkostninger. Det svarer til lydniveauet fra en forbikørende lastbil gå 10 metres afstand, hvilket er selvf?lgelig en kende over det gennemsnitlige lydniveau for støvsugere generelt, der ligger på omkring 70 dB(A).
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2009-2020  山东临沂蓝海培训学校